Balanta

Anul 2019 ii va ajuta pe nativii din Balanta sa se concentreze mai degraba pe propriul lor sine decat sa se ingrijeasca de nevoile celor din jur. Desi e recomandat sa ramai alaturi de cei apropiati, trebuie sa te concentrezi si asupra idealurilor tale in viata. Relatia cu persoanele din viata ta va capata un nou inteles spre sfarsitul anului. Vor exista un numar mare de oportunitati de a avansa in proiectele tale in aceasta perioada. Incearca sa intelegi realitatea care te inconjoara si sa iti consolidezi relatiile personale si legaturile profesionale in acest an.

Cariera

In anul 2019, vei intampina schimbari majore in domeniul tau de activitate. Vei avea multe responsabilitati si sarcini pe umerii tai. Vor exista evolutii pozitive pe termen lung in cariera. Nivelul tau de energie va fi pur si simplu extraordinar si iti vei putea indrepta cariera in directia dorita. Este un moment bun, mai ales pentru a-ti imbunatati abilitatile. De asemenea, acorda atentie si intereselor personale sau hobby-urilor, pentru ca unele dintre ele iti vor aduce noi oportunitati. Incearca sa creezi un echilibru intre viata personala si cea profesionala in acest an, altfel ai putea avea probleme in ambele parti. Iti doresti un viitor profesional mai bun. Nu ezita sa ceri favoruri, mariri de salariu sau avansari. Cere si ti se va da! Unii colegi sau superiori te-ar putea supara pe parcursul anului. Axeaza-te pe tine insuti si pe munca ta. Optimismul te va ajuta sa treci peste orice obstacole din cariera in acest an.

Dragoste

In acest an, nativii din Balanta se vor intelege mai bine cu partenerii lor de viata, iar dragostea va capata un nou inteles. Jupiter te va ajuta sa iti dezvolti o relatie mai profunda cu partenerul. Vei avea parte de pasiune intensa si de multa dragoste in 2019. Este posibil ca unii nativi sa isi schimbe relatia actuala, care este deja destul de instabila. Trebuie sa iti extinzi orizontul iubirii. Cu toate acestea, persoanele din aceasta zodie sunt sfatuite sa nu ia actiuni impulsive cand vine vorba de dragoste in anul urmator. Intr-adevar, lucrurile se dezvolta frumos si rapid in fata iubirii. Partenerul va fi mai satisfacut ca oricand si va prelua controlul total asupra tuturor situatiilor. Renuntarea la unele relatii mai instabile iti va deschide calea pentru fericirea totala si angajamentul fata de noua relatie. Ia masuri pentru a-ti dezvolta pozitiv relatiile de dragoste din acest an.Bani

Gestionarea bugetului tau va fi cheia stabilitatii financiare si a supravietuirii tale pentru anul 2019. Vei fi mai chibzuit in ceea ce priveste cheltuielile, desi iti va fi mai greu sa pui deoparte. Saturn te va ajuta sa iti administrezi mai bine bugetul, fara prea mult efort. Incearca sa pui totusi si ceva bani deoparte pentru vremurile mai grele. Spre sfarsitul anului poti face si unele cheltuieli pentru a te rasfata. Pot aparea cheltuieli neanuntate legate de prieteni si de familie. Fii pregatit si pentru aceasta perioada. Este un moment bun pentru a investi, a cumpara o masina sau o casa nou. Investitiile tale iti vor aduce multe beneficii finaciare in anul urmator.

Sanatate

Nivelul tau de energie pentru 2019 va fi la cote maxime. Primul trimestru al anului va fi lipsit de probleme de sanatate. Rezervele tale de energie vor fi indeajuns de mari cat sa iti ajunga pentru aceasta perioada. Insa, la inceputul celui de-al doilea trimestru, vei observa o usoara scadere a nivelului de sanatate generala. Dar pana atunci, multe dintre atributiile tale majore vor fi finalizate si, prin urmare, va fi o perioada buna pentru o pauza. De asemenea, ai nevoie de relaxare si din punct de vedere psihic, nu numai fizic. In ultimul trimestru al anului 2019 iti vei descoperi noi hobby-uri care iti vor aduce o imbunatatire a starii de spirit. Astfel, sanatatea ta morala v se va imbunatati foarte mult, rezultand intr-o bunastare generala.