Horoscop Berbec 2019

In anul 2019, nativii din Berbec vor fi capabili sa finalizeze anumite decizii importante din viata lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. Planetele Saturn si Jupiter vor actiona in favoarea ta pentru a putea incepe lucruri care sunt mai benefice pentru tine pe termen lung. In cursul anului, unele sacrificii sunt asteptate din partea ta in ceea ce priveste viata personala. Profita de toate oportunitatile pe masura ce ajung la tine.

Cariera

Cariera va fi mai satisfacatoare pentru majoritatea Berbecilor in acest an. Bineinteles, vei avea parte de incercari si obstacole, dar vei avea si curajul sa le infrunti. Noi oportunitati de castig pot aparea in domeniul tau de cariera in acest an. Comunicarea si supravietuirea sunt cheia. Jupiter te va ajuta sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti imbunatatesti creativitatea. Cei implicati in profesii legate de domeniile artelor, productiei si vanzarilor vor obtine un impuls pozitiv in aceasta perioada. Relatia cu superiorii si colegii de la locul de munca va fi mai cordiala si mai autentica. Asteapta-te la promovari si mariri de salariu pentru sfarsitul anului.Dragoste

Nativii din Berbec urmeaza o cale foarte clara in 2019 in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Te vei intelege mai bine cu partenerul/partenera de cuplu sau cu sotul/sotia. Pentru unii dintre voi va fi sfarsitul unei relatii lungi si nefericite, in timp ce pentru altii ar putea fi un dulce inceput. Daca esti deja intr-o relatie, sentimentele si pasiunea pentru partenerul/partenera ta vor creste. Vei putea, totusi, sa iti tii emotiile sub control. Intre Martie si Iunie, unii Berbeci ar putea sa se casatoreasca sau sa intre intr-o noua faza a relatiei. Cu toate acestea, nu te lasa purtat de promisiuni false. Relatiile vor fi destul de intense, dar trebuie sa fii responsabil si sa iei decizii pe baza constiintei tale. Unele dureri din trecut si emotii rele dispar si te vei simti liber.

Bani

Berbecii vor fi pe drumul spre succesul financiar in acest an. Desigur, vei intampina si obstacole cum ar fi pierderile si datoriile, dar vei fi in masura sa le rezolvi cu usurinta. Optimismul va fi la cote ridicate si de aceea vei naviga fara probleme chiar si printr-o “furtuna” finaciara. Ia masuri pentru a-ti regandi bugetul si a-l face sa se potriveasca cu posibilitatile tale financiare. Pana la sfarsitul anului vei scapa de datorii. Gaseste diferite modalitati de a obtine banii necesari pentru a ajunge la o situatie financiara stabila.Sanatate

Sanatatea si bunastarea generala a Berbecilor va fi excelenta pe tot parcursul anului. Desi Uranus ii face mai fragili si predispusi la probleme de sanatate, Jupiter vine in ajutor si ii protejeaza de orice complicatii majore de sanatate. Vei vedea o crestere a nivelului de energie daca te vei aventura in plimbari sau drumetii in natura. Asculta-ti vocea interioara si intinereste-ti periodic sufletul si trupul. Este nevoie sa fii mai retinut cand vine vorba de indulgentele in mancare si obiceiurile legate de exercitiile fizice. Lucrurile in exces strica. Meditatia si alte forme de exercitii usoare pot fi luate in considerare pentru a usura stresul si oboseala din viata de zi cu zi.