Capricorn

Anul 2019 va aduce in prim-plan talentele si pasiunile ascunse ale nativilor din Capricorn. Pozitia planetelor va fi favorabila pentru a te dezvolta si a creste in viata. Vei castiga mai multa autoritate si putere in perioada urmatoare. Vei avea un sentiment de multumire si de fericire in viata ta. Binele este dupa colt, iar dificultatile nu pot fi excluse. Simtul practic iti va fi util pentru a excela in viata personala si cea profesionala in acest an.

Cariera

Nativii din aceasta zodie vor avea nenumarate ocazii de a excela in domeniul carierei in acest an. Vei avea multa libertate de a-ti explora posibilitatile profesionale si vei avea ajutorul colegilor si al superiorilor. De asemena, vor fi si situatii care vor duce la cateva piedici profesionale, dar ramai calm, munceste din greu si fii modest in relatiile de la locul de munca pentru a trece de ele cu succes. Jumatatea anului iti aduce si unele intarzieri ale proiectelor. Incearca sa dai tot ce ai mai bun si vei finaliza proiectele fara probleme. Munca in echipa iti va aduce multe avantaje. Sfarsitul anului iti ofera posibilitati de relocare sau o schimbare in domeniul carierei daca esti dispus. Simtul practic si abilitatile manageriale te vor ajuta sa urci inca o treapta pe scara profesionala in acest an.Dragoste

Viata amoroasa a Capricornilor va fi buna in acest an, iar multi isi vor putea gasi adevarata dragoste. Nu mai visa si revino cu picioarele pe pamant. Modestia si simplitatea te vor ajuta sa intri in gratiile potentialilor parteneri. Nu iti rasfata foarte mult partenerul/partenera si incearca sa il iubesti cat mai sincer. In acest fel, viitoarele probleme vor fi evitate. Impartaseste-i partenerului/partenerei sentimentele, dorintele si preferintele tale. Astfel, vei fi capabil sa risipesti misterul si enigma care te inconjoara. Pentru cei singuri va fi o perioada prielnica pentru intalniri romantice din care ar putea rezulta relatii serioase sau chiar o casatorie. Romantismul tau va creste pe masura ce trece anul. Cei care sunt deja intr-o relatie vor descoperi ca acesta este un an bun pentru a afla mai multe lucruri pozitive despre partenerul/partenera lor.Bani

Anul 2019, va fi un an lipsit de probleme din punct de vedere financiar pentru Capricorni. Vei putea economisi bani pentru viitor fara prea mult efort. Totusi, planifica-ti bugetul si prioritizeaza-ti cheltuielile pentru acest an. Jumatatea anului iti aduce cheltuieli legate de cei dragi, care nu pot fi compromise. Cu toate acestea, nu vei avea intampina probleme finaciare si vei putea face si unele investitii imobiliare sau funciare. Sfarsitul anului ti-ar putea aduce cateva cheltuieli legate de vacante, calatorii si hobby-uri. Te poti rasfata deoarece perioada aceasta a anului este una prielnica.

Sanatate

In anul 2019, cei din Capricorn vor vedea o crestere semnificativa a nivelului de energie si vitalitate. Cu toate acestea, asigura-te ca energia ta este indreptata catre activitatile potrivite. Ramai vigilent si concentrat asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat. Evita excesele de orice fel in acest an si fa mult sport. Ai grija si de starea psihica pentru ca vor urma niste perioade foarte stresante in viata ta, situatii care pot duce la extenuare daca nu ai grija de tine in mod corespunzator. Evita carbohidratii, grasimile si alimentele calorice ridicate in aceasta perioada. Astfel, vei fi mai sanatos, iar nivelul de energie va fi din nou optim.