Decembrie 2019

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Decembrie 2019

Horoscop Zodiac luna Decembrie 2019


În acest decembrie 2019 horoscopul începe într-un ciclu ascendent, care este excelent pentru a trece la acțiune.
Vei avea o atitudine mai filozofică pe măsură ce luna începe cu 3 planete în Săgetător. Vei avea, de asemenea, impulsul să călătorești sau să pornești într-o aventură.
Libertatea este o mare temă a zodiei Săgetătorului, așa că gândește-te cum poți aduce mai multă libertate în viața ta.
De ce te simți constrâns? Cum poți atenua sentimentul? Este important să te conectezi cu alții în această lună, să împărtășiți ideile și convingerile. Te poate ajuta să crești spiritual. Luna aceasta aduce oportunitatea de prospețime în relațiile tale. Chiar simți că ești alături de prieteni, faceți lucruri distractive împreună. Prin urmare, planificați câteva petreceri și faceți-le cu adevărat originale.
Unele persoane pot avea nevoie de mai multă libertate în relațiile lor, așa că acordă-le celor dragi spațiul de care au nevoie.
Marte este în Balanță în primele săptămâni din decembrie, oferindu-ți multă energie pentru socializare și înfrumusețare. Totuși, alte activități te pot obosi rapid, așa că economisește-ți energia pentru ceea ce dorești cu adevărat să faci. Pe 23, Marte intră în Scorpion, iar tu ești brusc un centru de forță. Nu numai că rezistența ta este crescută, dar pasiunea îți este trezită. Unele persoane devin mai intense, iar altele foarte altruiste.
O lună plină în Gemeni pe data de 11 ar trebui să fie o zi foarte norocoasă și profitabilă; acesta începe ciclul de scădere de 2 săptămâni. În această zi, conversațiile sunt incredibil de interesante. Așa că ieși și conectează-te cu alții; vorbind despre visele și obiectivele tale, plantezi semințele pentru succesul viitor.Tema Capricornului se va muta pe 21, ajutându-te să planifici o strategie și noi obiective pentru anul care vine. Siguranța și angajamentul sunt teme specifice zodiei Capricorn, dar asigură-te că te angajezi pentru ceva ce îți dorești cu adevărat. Dacă munca ta te face nefericit, nu rămâne doar pentru siguranța unui job. Amintește-ți, viața este o călătorie, nu doar ceva prin care trebuie să treci. Fă-ți călătoria plăcută. Meditația te va ghida pe calea ta. O lună nouă în Capricorn pe 25 este excelentă pentru a-ți contempla ambițiile. Vizualizează unde dorești să fii, scrie despre asta, vorbește despre asta. Se va întâmpla!
Ia-ți timp pe 31 pentru a reflecta la toate lucrurile pe care le-ai realizat în acest an. Privește înapoi și concentrează-te asupra lucrurilor pozitive. Fă ceva pentru a te răsplăti pentru că ai tot ce puteai. Și așteaptă cu nerăbdare un alt nou început.

Horoscopul zilnic pentru luna Decembrie 2019:

1 Duminică: Luna în Vărsător. Criticile se transformă în oportunități, mai ales când ești pozitiv. Vindecare dimineața, energie mare după-amiază. Ce ai nevoie pentru a te moderniza? În această seară ai parte de o surpriză.
2 Luni: Luna în Vărsător; intră în Pești la 7:23 pm. Fă-ți timp pentru prieteni astăzi, ai multă energie pentru întâlniri de grup, precum și timp de lucru pe calculator. Amână nevoia de a pune la îndoială autoritatea; te vei scuti de o durere de cap.
3 Marți: Luna în Pești. Lucrările care presupun creativitate sau imaginație cunosc o îmbunătățire. Încearcă să nu exagerezi la micul dejun. Mercur intră în Săgetător la 12:26 pm … gândirea îți este mai aventuroasă, dar gândește înainte de a vorbi pentru următoarele săptămâni. În această seară, nu fi un martir … poți oferi fără să te epuizezi.
4 Miercuri: Luna în Pești. O altă zi creativă. Poți captiva mulțimea cu ideile tale. Amestecă afacerile cu plăcerea cu încredere … pot apărea oportunități bune.
5 Joi: Luna intră în Berbec la 6:17 am. Spontaneitatea este astăzi cuvântul cheie. Fă viața puțin mai interesantă, ai o șansă. Fă ceva total diferit. Noroc după-amiază.
6 Vineri: Luna în Berbec. O altă zi pentru provocări interesante, dar cu mai multă chibzuință decât ieri. Creierul tău este cu adevărat creativ, iar cuvintele tale fascinează. Idei mărețe pe toată durata zilei. Evită o dispută în această seară, menținând o atmosferă fericită.
7 Sâmbătă: Luna în Berbec; intră în Taur la 1:26 pm. Fă lucrurile altfel dimineața. Apoi întoarce-te în zona de confort după-amiaza. Socializarea poate fi ciudată după-amiază; expresia artistică este o bună metodă de exteriorizare. Această seară este excelentă pentru meditație.
8 Duminică: Luna în Taur. Zi perfectă să te concentrezi pe bani și câștiguri. De asemenea bună pentru lucrul cu plante. În această seară, planurile se pot schimba, așa că lasă-te dus de val.
9 Luni: Luna în Taur; intră în Gemeni la 16:50. O zi distractivă, fericită de petrecut alături de prieteni. De asemenea bună pentru munca la calculator. Spiritualitatea este un centru de interes. Autodisciplina crescută te ajută să termini sarcinile. Această seară este excelentă pentru a scrie sau a socializa.
10 Marți: Luna în Gemeni. Vindecarea vine prin cuvinte … fie scrie, fie vorbește cu un prieten de încredere. Stimulează-ți creierul. Această seară este minunată pentru scrierea creativă.
11 Miercuri: Lună plină în Gemeni 1:03 am; intră în Rac la 05:48. Acesta începe ciclul de scădere. E timpul să scapi de vechile obiceiuri și atitudini negative. Este o zi norocoasă, dar evită înțelegerile importante de la 9:15 am până la 8:48 pm.
12 Joi: Luna în Rac. Ești foarte persuasiv și intuitiv azi. Fă lucruri care îți fac locuința sau spațiul de lucru mai primitoare. Reconectează-te cu cei dragi!
13 Vineri: Luna în Rac; intră în Leu la 18:09. Emoțiile sunt mari dimineața, dar pot rezolva situațiile apărute. O persoană mai în vârstă îți poate oferi sfaturi bune. Ai încredere în instinctele tale astăzi. Evitați înțelegerile importante între orele 11:00 și 18:09.
14 Sâmbătă: Luna în Leu. E timpul să te joci … va fi o binecuvântare. Câștigi după-amiaza. Această seară este bună pentru divertisment.
15 Duminică: Luna în Leu; intră în Fecioară la 19:30. Mintea ta este rapidă și inventivă … scrie-ți ideile. Determinarea te va ajuta să faci lucrurile dimineața, dar este posibil să te confrunți cu un obstacol în jurul prânzului. Stai fără griji, va trece. Evitați înțelegerile importante de la prânz până la 19:30.
16 Luni: Luna în Fecioară. O zi grozavă pentru curățenie … va rezolva orice agitație pe care o simți. Unii pot fi critici azi … nu îi băga în seamă. Lucrul cel mai important astăzi este să rămâi pozitiv și să-ți reamintești de toate calitățile tale. Ia-ți timp să te relaxezi.
17 Marți: Luna în Fecioară; intră în Balanță la 11:01 pm. Poți realiza multe astăzi, dar este posibil să primești în continuare niște critici. Zâmbește si continuă treaba bună. Curăță, organizează și creează liste cu obiectivele tale sănătoase.
18 Miercuri: Luna în Balanță. Aranjează-te azi … se va simți grozav. Norocul este în aer, alături de o oarecare pasiune. Creativitatea este accentuată și abilitățile tale sociale sunt sporite. Amestecă-le.
19 Joi: Luna în Balanță. Fă lucruri creative astăzi. Relațiile și prieteniile sunt priorități; împacarea poate avea loc. O surpriză dimineața. Simți nevoia să vorbești spre seară.
20 Vineri: Luna în Scorpion. Scepticii pândesc … fii gata cu dovada. S-ar putea să te simți manipulat de alții … rămâi la convingerile tale. Această seară este bună pentru a vă conecta la sufletul partenerului.
21 Sâmbătă: Luna în Scorpion. Zi bună pentru a investiga sau a face cercetări. Determinarea te ajută să te descurci bine. Nu lăsa o surpriză după-amiază să te confuzeze, să fii flexibil. Această seară este pasională.
22 Duminică: Luna în Scorpion; intră în Săgetător la 13:57. Intensitatea este în aer; stai calm și pozitiv. Ai curajul să exprimi ce gândești. Evită acordurile importante până după 14:00. Această seară este norocoasă.
23 Luni: Luna în Săgetător. Libertatea este o problemă astăzi … Permite-ți unele capricii. S-ar putea să vă simțiți presați după-amiază…. Ai o cale de evadare bună. Așteptă-te astăzi la un vizitator surpriză. Marte este acum în Scorpion oferindu-ți o pasiune sporită și multă rezistență pentru următoarele săptămâni.
24 Marți: Luna în Săgetător. S-ar putea să te simți deconectat astăzi, așa că evită lucrurile care necesită multă logică sau concentrare. Amână acordurile importante. Petrece-ți timp cu sinele tău spiritual astăzi.
25 Miercuri: Lună Nouă în Capricorn la 9:22. O zi cu energii bune și oportunități de a-ți exprima gândurile. Ai o multă disciplină și un bun simț al practicului. Petrece timp cu cei pe care îi iubești.
26 Joi: Luna în Capricorn. O zi bună pentru a te gândi la ambițiile și obiectivele tale. Scrie o listă … va clarifica lucrurile. Organizează lucrurile, apoi relaxează-te și urmărește câteva comedii bune.
27 Vineri: Luna în Capricorn; intră în Vărsător la 1:25 pm. Promite-ți ceva distractiv astăzi, acesta va ajuta la prevenirea neliniștii. Evită acordurile importante până după 13:30. Munca la calculator este productivă. Noaptea este plină de noroc, dar unii pot fi agresivi sau supărați. Starea ta de spirit pozitivă îi poate ajuta.
28 Sâmbătă: Luna în Vărsător. Elibereaza-te de obiceiuri sau metode învechite. Privește spre viitor. O zi bună pentru întâlniri de grup sau brainstorming.
29 Duminică: Luna în Vărsător. Bucură-te de originalitatea ta. Încearcă să amâni să vorbești autoritar astăzi. Fă-ți munca bine și apoi relaxează-te seara împreună cu prietenii.
30 Luni: Luna în Pești. Urmărește-ți intuiția astăzi … te va ghida. Petrece timp în natură, în special pe apă. Lăsă-ți sinele tău creativ să iasă la suprafață.
31 Marți: Luna în Pești. Dimineața necesită singurătate… meditația este o idee bună. Unele persoane sau cuvinte te pot determina să te retragi. E bine să-ți urmezi instinctele. În această seară, alcoolul poate părea o evadare perfectă, dar este important să folosești moderația.