Horoscop Leu 2019

Pentru anul 2019, nativii Leu isi lasa partea materialista si umana sa iasa in evidenta. Unii ar putea renunta la obiceiurile mai putin bune. Jupiter si Saturn te vor ajuta sa fii in lumina reflectoarelor tot anul. In 2019, vor aparea schimbari radicale in viata personala si profesionala. Vei putea sa faci mai multe lucruri in acest an decat in anii anteriori, dar va trebui sa iti tii sensibilitatea sub control deoarece ti-ar putea impiedica cresterea.

Cariera

Cariera nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcusuri si coborasuri in anul urmator. Desi iti va fi greu, iti vei indeplini obiectivele pe termen scurt. Planifica-ti viitorul in cariera, munceste ca sa iti atingi obiectivele si nu te lasa deranjat de greutatile cotidiene. Rafineaza, redefineste si refa-ti etica profesionala pentru a finaliza proiectele la timp. Identifica cauza problemelor pentru a mentine o relatie productiva cu colegii de munca si cu superiorii. Prima jumatate a anului ar putea fi destul de laborioasa, in timp ce a doua jumatate a anului iti va aduce un sentiment de stabilitate si optimism in domeniul profesional.Dragoste

Viata de dragoste a nativilor Leu va fi fenomenala in acest an. Atat cei singuri cat si cei care se afla deja intr-o relatie ar putea sa faca schimbari majore in viata lor de dragoste. Saturn si Jupiter iti vor imbunatati in continuare partea sensibila si senzuala. Desi vei avea parte si de momente mai dureroase, recompensele vor fi pe masura. Incearca sa schimbi modul in care iti exprimi sentimentele deoarece ar putea sa iti imbunatateasca pespectivele de a intalni potentiali parteneri. Uneori, trebuie sa faci compromisuri impreuna cu partenerul tau pentru a aduce mai mult romantism in viata voastra. Nu lasa sa se dezvolte lacune de comunicare intre tine si partener. Unii Lei vor avea destule intalniri romantice in viata lor in aceasta perioada, astfel ca vor avea de unde alege.Bani

Situatia financiara a Leilor se va imbunatati foarte mult in acest an. Desi s-ar putea sa existe niste constrangeri legate de veniturile tale, vei putea sa iti indeplinesti visele si dorintele. Anul acesta va fi nevoie sa reduceri finantele stagnante si sa le lichidezi, dar si sa incasezi veniturile de pe urma investitiilor tale. Nu lua decizii pripite si incearca sa fii calm. Fii pregatit pentru cheltuieli neprevazute care ar putea aparea pe parcursul acestui an. Incearca sa iei decizii intelepte si sa nu faci cheltuieli care nu sunt necesare si care ti-ar putea afecta economiile. Daca este cazul, examineaza-ti periodic bugetul. Nu trebuie sa cazi prada tentatiilor venite din partea celor apropiati. Incearca sa economisesti si pentru anii urmatori, astfel incat sa nu intampini probleme financiare in viitor.

Sanatate

Starea de sanatate din acest an va fi la un nivel mediu. Desi vei avea o stare de sanatate buna, ocazional ai putea intampina si cateva probleme de sanatate. O dieta organizata si un regim de exercitii constant iti vor imbunatati starea generala. Totusi, nu te epuiza fizic prea mult. Cea de-a doua jumatate a lui 2019 iti va aduce putin stres si putina oboseala. Fii atent la complicatii si ramai vigilent si calm. Trebuie sa te relaxezi, iar starea fizica si mentala necesita odihna periodica pentru a te putea mentine intr-o forma buna tot anul.