Sagetator

In 2019, Sagetatorii vor pleca la drum cu un nou nivel de energie pe care nu l-au mai avut de ceva timp. Frustarile si supararile pe care le-ai experimentat in ultimii ani dispar acum. Pozitiile planetare sunt favorabile pentru a te simti si a actiona mai bine. Viitorul, desi nu este sigur, arata mai stralucitor, desi in trecut arata mai sumbru. Vei inregistra progrese in toate domeniile vietii tale. Continua cu ceea ce faci deoarece exista lumina la capatul tunelului.Cariera

Perspectivele carierei persoanelor din Sagetator arata mai bine pentru anul 2019. Este una dintre cele mai bune perioade din viata ta pentru a avansa cu incredere in domeniul profesional. Adu-ti creativitatea in prim-plan si ocupa-te de angajamentele profesionale cu usurinta si demnitate. Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, asa ca lasa performantele tale sa vorbeasca in fata superiorilor in aceasta perioada. Succesul vine peste tine in acest an, dar nu te culca pe lauri. Este un moment bun pentru a-ti face mai multe relatii profesionale si a incerca sa faci pace daca exista conflicte. Cu toate acestea, sensibilitatea ta ar putea sa stea in calea dezvoltarii profesionale. Nu te lasa purtat de val si fii gata sa oferi o mana de ajutor celor care au nevoie la locul de munca.

Dragoste

Pe parcursul lui 2019, vor aparea in prim-plan cateva detalii importante referitoare la viata ta amoroasa. Acest lucru iti va deschide calea spre o relatie mai fericita. Te vei maturiza din punct de vedere emotional. Nu fi impulsiv in relatia cu partenerul/partenera in acest an. Cantareste bine argumentele pro si contra inainte de a a lua decizii majore. Va fi greu sa iti tii sub control impulsurile mintii si ale inimii in aceasta perioada. Stai deoparte de ofertele irezistibile in dragoste si in casatorie. Asculta-ti constiinta si nu permite nimanui sa iti dicteze si alegerile. Este un moment bun de dezvoltare a relatiei, asta daca esti dispus sa iti impartasesti adevaratele sentimente fata de persoana iubita. Unii dintre Sagetatori ar putea simti ca gasirea unui partener ideal dureaza mult. Totusi, continua sa cauti. Anumite intalniri vitale iti vor schimba drastic sfera dragostei din acest an. Nu uita trecutul, traieste in prezent si planifica viitorul. Anul acesta este un moment bun pentru a-ti redescoperi partenerul si pasiunile, visele si idealurile in viata.Bani

Anul ce vine prezice multe cheltuieli inevitabile pentru Sagetatori. In ciuda tuturor eforturilor tale de a economisi bani si de a reduce din cheltuieli, acestea vor aparea de nicaieri. Incearca sa iti stabilesti un anumit buget pentru perioadele in care vei avea mai putini bani. De asemenea, incearca sa nu lasi facturi si imprumuturi restante pentru anul urmator. Respecta angajamentele financiare care vor aparea. Planifica-ti veniturile si stabileste un buget care sa se potriveasca cu punga ta. Anul 2019 este si un moment bun pentru a sta deoparte de disputele legale.

Sanatate

Persoanele din zodia Sagetatorului vor fi pline de energie in 2019, astfel ca simtul de aventura va fi nelipsit. Cu toate acestea, pot aparea unele tulburari in viata ta care ar putea avea un impact major asupra sanatatii tale generale si mai ales asupra nervilor tai. Gaseste metode pentru a-ti imbunatati nivelul de energie, cum ar fi participarea la diverse activitati recreative. Vei avea multe angajamente fata de familie si prieteni iar sanatatea ta va avea de suferit. Dupa jumatatea anului, este recomandat sa faci mai mult sport si sa ai un stil de viata mai sanatos. Vei vedea o imbunatatire a nivelului de energie si vei fi mai activ, avand un impuls moral si pentru anul urmator.