Scorpion

Anul 2019 va aduce multa seninatate si liniste pentru nativii din Scorpion. Vei avea parte de multa distractie, fericire si multe zambete. Iti vei gasi pacea interioara si un sentiment de libertate va predomina in jurul tau. Saturn te va ajuta sa ai o viata linistita si iti va aduce si cateva schimbari radicale in viata, schimbari fara cale de intoarcere. Evenimente neprevazute pot aparea pentru cei din zodia Scorpionului in anul urmator. Infrunta-le cu indrazneala!

Cariera

Scorpionii vor putea sa se aventureze mult mai departe in viata lor profesionala in acest an. Acesta ar fi un moment bun pentru a-ti pune ideile pe hartie si pentru a incepe noi proiecte care par greu de realizat. Indrazneste sa visezi si nu te lasa pacalit de cei din jur. Arata-le colegilor si superiorilor natura ta dedicata. In acest fel, vei putea sa te conectezi cu ei intr-un mod mai empatic. Nu te plange, ci foloseste-ti resursele limitate pentru a avansa. Ai grija sa nu cazi prada prietenilor falsi sau a fraudelor financiare. Vei avea foarte mult timp si multe resurse pentru a dovedi ca ai o atitudine mai pozitiva in acest an. In jurul celei de-a doua jumatati a anului, vor exista intrebari privind urmatorii pasi pe care ii vei face in cariera. Fii constant cu performanta ta pentru ca sfarsitul anului iti va aduce avansari sau mariri de salariu.Dragoste

Vor exista contraste puternice in viata amoroasa a nativilor din Scorpion in anul 2019. Stai departe de actiunile impulsive, deoarece acest lucru te poate indeparta de partener/partenera. Fii mai flexibil si incearca sa intelegi sentimentele acestuia/acesteia. In acest an vei simti multa iubire. Cei singuri vor avea mai multe sanse sa isi intalneasca partenerii ideali de viata. Este o perioada potrivita pentru a-ti impartasi sentimentele pentru persoana iubita. Vei avea ocazia sa iti vezi partenerul/partenera dintr-o alta perspectiva in aceasta perioada, daca esti suficient de sincer/a. Este un moment bun si pentru intarirea relatiilor, rezultand legaturi mai intime si fericire conjugala.Bani

Anul 2019 ar fi un moment bun pentru ca Scorpionii sa isi faca timp pentru situatia financiara si bugetul lor pentru acest an. La inceputul anului, vei lua cateva decizii financiare pe care le vei respecta pe tot parcursul acestei perioade, lucru care te va ajuta sa scapi de datorii. Incearca sa economisesti si sa stai departe de cumparaturile impulsive. Nu vor fi probleme prea mari in aceasta sfera, dar esti totusi incurajat sa pui deoparte ceva bani si sa eviti cheltuielile legate de familie si prieteni. Jumatatea anului ar putea aduce cu ea o cheltuiala financiara mare si trebuie sa fii pregatit pentru acest lucru. Pastreaza-ti prioritatile financiare si respecta deciziile luate anterior. Scorpionii vor avea parte de o perioada financiara usoara daca isi cheltuie banii in conditii stricte.

Sanatate

Starea de sanatate a nativilor din Scorpion va fi buna pentru cea mai mare parte a primului trimestru a anului 2019. Vei putea sa depui mai mult efort pe front personal si profesional in aceasta perioada. Pozitiile planetare din jur iti vor stimula moralul. Starea fizica si cea mentala vor fi foarte bune in 2019. Cu toate acestea, pe masura ce trece anul, ar fi bine sa reduci din activitati, altfel s-ar putea sa apara stari nervoase din cauza stresului si a tensiunii implicate. Pastreaza-ti resursele interne de energie pentru perioadele cu un nivel scazut de imunitate. Ocazional, ia-ti timp liber de la munca pentru a te relaxa. Nativii sunt sfatuiti sa nu stea degeaba in aceasta perioada, ci sa isi gaseasca o activitate recreationala care sa le ocupe timpul.