Septembrie 2019

Horoscop 2019 dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019

Horoscop Zodiac luna Septembrie 2019

Horoscopul pentru luna Septembrie 2019 începe cu o conjuncție splendidă între Venus și Jupiter, ceea ce ar putea fi de bun augur pentru unii, dar iar putea face pe alții să se răsfețe în exces! Apoi, câteva aspecte semnificative de pe parcursul restului lunii ar putea aduce schimbări bruște și profunde în viața multor dintre noi.
Mai întâi Saturn și Pluto împreună provoacă tulburări și schimbări, apoi Jupiter și Pluto vă oferă energia suplimentară pentru a trece peste. În a doua jumătate a lunii, Saturn și Uranus se aliniază pentru a ne oferi putere, o perioadă mai tensionată pentru câteva zile, urmată de Jupiter și Uranus care se combină pentru a produce o perioadă de oportunități neprevăzute sau acțiuni impulsive!
Pentru a vedea ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta, citește mai departe …HOROSCOP 2019 BERBEC

Bunurile și veniturile tale sunt conectate pentru o perioadă îndelungată, aici este probabil să se cheltuiască o mare parte din energia ta. Bunurile pe care le deți au o importanță mare pentru tine și vei lupta pentru a păstra ceea ce simți că este pe deplin al tău. Însă și parteneriatele sunt importante și această perioadă se dovedește a fi benefică, toate relațiile apropiate fiind plăcute și fericite.
Cu toate acestea, în a doua jumătate a lunii probabil că vei depune multă energie pentru a obține mai multă libertate. Apoi ai putea experimenta o oportunitate bruscă care creează o schimbare profundă în viața ta, chiar înainte de sfârșitul lunii.

HOROSCOP 2019 TAUR

Este posibil să preferi să fii lăsat singur pentru a-ți continua propriile proiecte și, din cauza preocupării tale pentru ceea ce trebuie făcut, ai putea fi insensibil la nevoile celorlalți la începutul lunii.
Relațiile de muncă și problemele de sănătate ar trebui să se îmbunătețească, iar din a doua săptămână a lunii, vei avea o disponibilitate mai mare de a face compromisuri pentru relațiile tale. Ai grijă la a treia săptămână, este posibil să fi nevoit să faci față unor circumstanțe dificile în casă.

HOROSCOP 2019 GEMENI

Pentru tine, în cea mai mare parte a lunii, viața personală este centrul atenției. Noile începuturi sunt posibile și este un moment foarte bun pentru tine să discuți planurile și opțiunile cu familia sau cu partenerul de viață.
Totuși, în a doua săptămână a lunii s-ar putea să fii determinat să faci schimbări în ceea ce privește un partener sau o relație apropiată, ceea ce nu va fi ușor. Din a treia săptămână te poți aștepta la o oportunitate bruscă în zona carierei, unde te-ai putea dovedi a fi norocos. Ai grijă ca în căutarea ta pentru libertate să iei în considerare toate opțiunile și să nu acționezi prea impulsiv!HOROSCOP 2019 RAC

Viața voastră socială va cunoaște o perioadă foarte activă în Septembrie. Ai putea merge într-o nouă localitate sau doar să petreci ceva mai mult timp cu prieteni noi. Trebuie să ai grijă însă cu excesele, pentru că în a doua săptămână a lunii nevoia de a reduce cheltuielile sau de a face modificări la buget se va acutiza.
O schimbare bruscă poate să vină și să te surprindă chiar înainte de a sfârșitul lunii.

HOROSCOP 2019 LEU

Aceasta nu va fi o lună ușoară pentru tine, deși vei vedea mai clar drumul tău. Deși vei avea o viața socială foarte activă, responsabilitățile actuale vor fi probabil mai grele.
În a doua săptămână te vei confrunta cu sentimental de frustrare, atât din partea circumstanțelor, cât și a oamenilor din jurul tău. Vei avea dificultăți să realizezi ceea ce vrei. Apoi, în a treia săptămână, este foarte probabil să te adaptezi la noile circumstanțe, deși munca grea pe care o depui acum ar putea fi cu siguranță avantajul tău pe termen lung.

HOROSCOP 2019 FECIOARĂ

În Septembrie poți să creezi un nou început sau să întorci pentru cea mai mare parte a lunii, te afli din nou în topul performanțelor personale, gata să-ți împărtășeșți părerile și să fi ascultat!
Și financiar vei avea noroc, deși va trebui să reziști tentației de a cheltui. Cu toate acestea, în a doua săptămână a lunii se produc schimbări în cadrul casei sau familiei, care nu se află sub controlul tău. În a treia săptămână, este probabil să existe conflicte în chestiuni de cuplu sau în legătură cu o relație strânsă, dar rezolvarea problemelor dintre voi este posibilă cu puțin effort de ambele părți.

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ

Luna aceasta ar trebui să te ferești de orice fel de exces. Mai ales că în a doua săptămână nevoia de a dobândi bunuri pur și simplu pentru bucuria de a le deține devine prea greu de rezistat.
În a doua jumătate a lunii, ar trebui să profiți de oportunitățile de a face schimbările din viața ta pentru a obține libertatea de care ai nevoie. Dacă poți rezista tentatiei de a acționa impulsiv și îți vei face cu atenție planurile, atunci vei reuși să-ți realizezi visurile.

HOROSCOP 2019 SCORPION

Luna aceasta tensiunea pe care o resimți este atenuată de amabilitatea și dorința ta de a face compromisuri. A doua săptămână a lunii poate fi o perioadă dificilă pentru cariera sau situația ta financiară.
Te vei simți blocat în nevoia ta de a face schimbări în viața ta, fie prin circumstanțe, fie prin alte persoane. În consecință, modificările pe care trebuie să le faci la modul în care îți câștigi banii s-ar putea să nu fie la alegerea ta.
Și mai târziu în lună, va deveni mai dificil să te adaptezi la noile circumstanțe care-ți sunt impuse. În același timp trebuie să te asiguri că modificările pot fi în avantajul tău pe termen lung.HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR

Deși luna aceasta toate întâlnirile cu prietenii, cunoscuții sau colegii de afaceri sunt pline de căldură și afecțiune, septembrie nu va fi cea mai ușoară lună pentru tine. Cea de-a doua săptămână te găsește frustrat pentru că parcă ești împiedicat de circumstanțe sau de alții să faci modificările pe care le vrei.
Problemele ar trebui să dispară până la a treia săptămână și să ai energia de care ai nevoie pentru a începe să faci schimbări. Spre sfârșitul lunii apar oportunități bruște care îți pot schimba viața în bine.

HOROSCOP 2019 CAPRICORN

La începutul lunii viața profesională se află pe culmi, niciodată reputația ta nu a fost mai bună și nu ai avut parte de o asemenea atenție. În a doua săptămână a lunii însă vei întâmpina câteva zile dificile în care este posibil să nu ai resurse pentru a face față presiunii subite în care te afli.
Acest lucru este urmat de un aspect tensionat când nevoia de a te adapta la circumstanțe noi ar putea fi atât stresantă, cât și nervoasă. Va fi o muncă grea, dar merită pe termen lung, pentru că o soluție la tensiunea în care ați fost este pe cale să apară.

HOROSCOP 2019 VĂRSĂTOR

Luna aceasta există o anumită tensiune în familie, în special dacă există opoziție față de ideile și planurile tale. Cerințele pe care vi le-a făcut partenerul sau cei apropiați pot fi mai grele decât în mod normal. În a doua săptămână a lunii ți se va părea că viața este și mai dificilă pentru tine, frustrându-ți planurile și aruncând obstacole în calea nevoii tale de schimbare. În urma acestui lucru se va isca un conflict între tine și cineva apropiat.
Nerăbdarea ta ar putea să te îmbogățească, astfel încât să te apuci de schimbare indiferent de consecințe. De fapt, în acest moment poate apărea o oportunitate bruscă care îți schimbă semnificativ viața în bine.

HOROSCOP 2019 PEȘTI

Luna aceasta vei primi vești bune, iar bucuria te-ar putea tenta să faci excese. Evită pe cât posibil acest lucru. De asemenea, septembrie vine cu un nou început pentru tine în cazul relațiilor.
A doua jumătate a lunii aduce o perioadă dificilă, plină de schimbări bruște atunci când încerci să te adaptezi la noi circumstanțe. O oportunitate bruscă vă poate schimba complet viața, dar există pericolul că vei renunța la șansa schimbării pur și simplu pentru a câștiga mai multă libertate de alegere. Dacă acționezi prea impulsiv poți ajunge la rezultate greșite.