Horoscop Taur 2019

Va exista multa pace si libertate de actiune in viata Taurilor in acest an. Imprejurarile vor fi de asa natura incat poti sa te odihnesti si sa te relaxezi. Pe masura ce Pluto tranziteaza casa Capricornului, te simti mult mai usor din punct de vedere fizic si mental. Anumite aspecte ale vietii tale te indeamna sa faci un pas in spate, sa astepti si sa observi. Sensibilitatea va fi punctul tau forte in acest an si te va apropria mai mult de cei din jurul tau. Totusi, asigura-te ca nu iti strici relatiile cu persoanele apropiate.

Cariera

In acest an, performanta in cariera va fi la cote maxime. Vei fi influentat de factori externi in domeniul tau. Fii stabil in privinta ambitiilor si obiectivelor tale si lasa incapatanarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului in ceea ce priveste volumul de munca. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfatuiti sa se abtina in a accepta orice proiect in echipa sau in colaborare. Urmatorii ani iti vor aduce multe reusite daca depui toate eforturile necesare in acest an. Spre sfarsitul anului, sunt asteptate rezultate tangibile la nivelul carierei.Dragoste

Viata amoroasa a persoanelor din zodia Taur va fi in armonie in anul 2019. Va fi o perioada foarte linistita si vei avea parte de experiente foarte satisfacatoare in viata ta amoroasa. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala preocupare din viata lor, in timp ce pentru alti Tauri va fi o pierdere totala de timp si de energie. Sensibilitatea ta va face relatiile sa functioneze. Jumatatea anului ar putea aduce potentiali parteneri de cuplu in viata ta. Renunta la vinovatia si greselile din trecut si priveste spre viitor. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, aceasta este o perioada in care relatiile voastre se vor intari pentru a rezista testului timpului si al destinului. In acest an, vei simti o nevoie puternica de a-ti multumi partenerul/partenera mai mult ca niciodata. Planeta iubirii se afla de partea voastra si armonia va prevala in zona iubirii voastre in acest an.Bani

In 2019, Taurii vor cheltui mai multi bani ca niciodata. Vei avea un flux constant de venituri. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi pe masura castigurilor si vei ramane fara bani de pus deoparte. Unele cheltuieli inevitabile vor aparea si iti vor afecta planurile bugetare. Asigura-te, totusi, ca nu cedezi presiunii din exterior in ceea ce priveste cheltuielile financiare. Jumatatea lui 2019 ar putea aduce un castig mare de bani. Planifica-ti finantele si scapa de toate imprumuturile si platile restante. Fa schimbari inteligente pentru a reduce cheltuielile nedorite din viata ta. Spre sfarsitul anului, unii Tauri ar putea face achizitii de valoare ridicata, cum ar fi o casa, o proprietate imobiliara sau un automobil de lux.

Sanatate

Anul 2019 incepe intr-o nota buna pentru persoanele din zodia Taur, iar nivelul lor de sanatate si energie va fi destul de bun. Acesta ar fi un moment bun pentru a te apuca de sport si pentru a renunta la obiceiurile nesanatoase. Aceste schimbari vor avea urmari bune in viata ta, pe termen lung. In jurul celui de-al doilea trimestru al anului, vei intampina o scadere a nivelului de energie si moralul tau va fi testat. Tine-ti emotiile sub control si vei vedea ca nivelul de sanatate va reveni dupa cateva luni. Relaxeaza-te ocazional si la nivel spiritual. Partea mentala are nevoie, de asemenea, de o activitate constanta iar anumite activitati spirituale te pot ajuta sa-ti imbunatatesti starea. Lasa-ti nivelul de incredere sa creasca si elimina stresul si oboseala din viata ta. Nu pune nimic la suflet si abordeaza cu tarie problemele pe care ti le aduce viata in cale.