Varsator

Anul viitor necesita o abordare echilibrata de la nativii Varsatori pe parcursul intregii perioade. O multime de ajustari si compromisuri sunt de asemenea solicitate din partea ta. Planetele iti sunt favorabile pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Un moment prielnic pentru a dezvolta relatii bune cu cei din jur. Relatiile, in special cele noi, trebuie tratate cu prudenta. Anul 2019 iti va aduce situatii in care iti vei intelege sinele emotional si il vei vedea intr-o lumina mai buna. Fii atent la emotiile si sentimentele celor din jur in acest an.

Cariera

In 2019, Varsatorii se vor descurca bine in viata profesionala datorita pozitiilor planetare favorabile. Ambitiile si aspiratiile tale vor avea o directie noua pentru moment. Avansarile, maririle de salariu si recunoasterea vor fi obtinute odata cu trecerea anului. Dar drumul pana acolo nu este unul usor. Incearca sa iti creezi relatii de prietenie cu superiorii si colegii de la locul de munca. Tactul si diplomatia vor face minuni in domeniul carierei. Pot aparea situatii mai tensionate din cand in cand, dar depinde de tine sa valorifici energia interna pentru a face fata acestor provocari. Relatia cu clientii va fi cheia supravietuirii in acest an.Dragoste

Viata amoroasa a Varsatorilor se va imbunatati considerabil fata de anii precedenti. Este o perioada in care te vei apropia mai mult de persoana iubita. Cu toate acestea, acest lucru va necesita si cateva compromisuri din partea ta pentru interesul general al relatiei. Asigura-te ca pozitia ta ramane ferma in fata schimbarilor din relatie. Cei singuri ar putea avea cateva potentiale intalniri in acest an. Cei care sunt deja intr-o relatie vor gasi momente prielnice pentru a avea o discutie sincera cu partenerii lor. Comunicarea si sinceritatea sunt elementele cheie in acest an pentru ca relatia ta sa mearga inainte. Incearca sa eviti neintelegerile si conflictele si lasa afectiunea sa iti invaluie relatia. Deschiderea fata de partener va fi o modalitate buna de a atenua sau de a risipi starile tensionate care iti afecteaza relatia in ultimul timp.Bani

Varsatorii au un an norocos in fata lor in ceea ce priveste situatia financiara si materiala. Vei avea un sentiment de stabilitate si pozitivitate in toata aceasta perioada. Pe tot parcursul anului, situatia financiara va fi destul de satisfacatoare si vei avea parte si de unele momente de noroc. Din ce in ce mai multe venituri sunt prognozate pentru acest an, cu toate ca vor exista si cheltuieli nedorite. Stai departe de achizitiile impulsive si renunta la unele din pasiunile si hobby-urile tale mai costisitoare daca vrei ca situatia finaciara sa fie intr-adevar una excelenta. Sfarsitul de an iti va aduce si el venituri substantiale care iti vor asigura stabilitatea si in anul urmator.

Sanatate

Nativii din Varsator vor avea resurse enorme de energie pentru tot anul 2019. Dieta si exercitiile fizice trebuie sa fie consecvente pentru a evita problemele care pot aparea pe parcursul anului. Evita alimentele bogate in grasimi, deoarece sistemul tau digestiv ar putea avea de suferit in aceasta perioada. Da-i mintii si corpului relaxarea de care au nevoie. Stai departe, totusi, de stilul de viata sedentar, deoarece acest lucru ar putea avea consecinte grave asupra sanatatii tale generale. Nu te stresa si incearca sa iti controlezi impulsurile pentru perioada ce vine. Sportul si iesirile in natura vor aduce corpului si mintii tale relaxarea de care au nevoie.