Zodiac Chinezesc


Sobolan

 


Bivol

 


Tigru

 


Iepure

 


Dragon

 


Sarpe

 


Cal

 


Capra

 


Maimuta

 


Cocos

 


Caine

 


Porc

 

Zodiac Chinezesc 2019 – Anul MISTRETULUI DE PAMANT

În horoscopul chinezesc, anul 2019 este considerat anul MISTREŢULUI DE PĂMÂNT. Dacă 2018 a fost Anul Câinelui de Pământ și un an puternic, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor.

Va fi un an în care vom descoperi importanța dialogului și solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

Va fi un an în care mulți vor redescoperi speranța, după ce au avut de suferit din pricina indiferenței sau a neglijării.

Mistreţul de Pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre.Conform horoscopului chinezesc este un foarte bun pentru o schimbare a stilului de viață. Dacă ești fumător, a sosit timpul să renunți la acest viciu, dacă ești la un loc de muncă în care te simți nemulțumit, e momentul perfect să cauți altceva.

Cu toate acestea, pe parcursul anului, vom avea scurte perioade de singurătate sau de melancolie, care pot aduce unele neplăceri celor care sunt mai sensibili. Pentru alții, aceste perioade pot duce la amânarea unor proiecte.

Dacă în anul Câinelui de Pământ s-au făcut cheltuieli care nu au fost necesare și a fost o perioadă a abundenței, nu același lucru se poate spune și despre anul Mistreţului de Pământ, care îndeamnă la precauție. Excentricitățile vor fi date uitării în acest an, care poate fi unul al austerității și al cumpătării pentru majoritatea.

Banii, ca și succesul, vor fi doar de partea celor care vor știi să comunice cu oamenii și să dea dovadă de generozitate, nu de egoism.

Horoscop chinezesc 2019 – Anul Mistreţului de Pământ, un an în care importanța familiei e decisivă

Totodată, conform horoscopului chinezesc, în anul 2019 importanța familiei se va dovedi a fi crucială în realizarea obiectivelor tuturor nativilor din zodiac. Dacă ești singur, nu ar trebui să ai probleme în a găsit pe cineva până la viitorul ajun de an nou chinezesc.

De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că semnul Mistreţului, simbol al inteligenței și protecției, poate transforma acest an și într-o perioadă sensibilă, în care nu sunt excluse mișcările de stradă, venite mai ales din partea celora cărora li s-a luat foarte mult. Aceștia vor lupta pentru o schimbare radicală a condițiilor de viață și pentru un viitor mai bun pentru copii.

În încheiere, trebuie să spunem că cei al căror element predominant este pământul în zodiacul chinezesc vor fi mai avantajați în acest an, decât ceilalți. Cu previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte, vom reveni curând cu un nou articol!